skip to Main Content

Software, programmering og robotter

Projektets formål:

At udvikle og programmere industrirobotter, hvor der er plads til kreativitet og udfoldelse.

Projektet:

Du vil som studerende komme til at arbejde inden for Industry of Things (IoT) og industri 4.0.

Fokusområdet vil være på robotceller, hvor der er behov for at fremfinde og udvikle en fleksibel produktion. Robotterne skal programmeres og det er derfor nødvendigt med en lidt kreativ- og samtidig struktureret tilgang. Du vil som studerende få meget frihed og være med til at præge projektet som du finder relevant. Det vides endnu ikke hvordan den grafiske brugerflade skal være, og om det er mest hensigtsmæssigt med en fast brugerflade eller om det skal foregå via en app.

Projektet vil bære præg af programmering og software teknologi. Derudover vil der også være nogle programmeringsopgaver i forbindelse med, at der skal indbygges nogle transportbånd eller materialehåndteringsløsninger, som er med til at optimere og forbedre den nuværende drift og produktion. Hvis du søger et projekt indenfor programmering eller software vil dette projekt helt sikkert være et rigtig godt bud.

Om virksomheden:

Poul Johansen Maskiner udvikler specialmaskiner til førende danske og udenlandske kunder i bl.a. legetøjs-, pharma- og maskindustrien (LEGO, Coloplast m.fl.). Virksomhedens speciale er udvikling af montageanlæg, inspektionsmaskiner og procesudstyr. Poul Johnasen Maskiner blev grundlagt i 1960 og har siden da har de gennemgået en rivende udvikling, og har i dag kunder over hele verden. Poul Johansen Maskiner er fokuseret på at levere præcis det kunderne ønsker, og tilpasser derfor produktet efter kundes ønske. Der fokuseres meget på, at det der laves er innovativt, ansvarligt og at der leveres en god kvalitet.

Du vil derfor som studerende komme til at indgå i et rigtig spændende tema, hvor der er gode muligheder for at udfolde et projekt.

Ønske til samarbejdsform:

Poul Johansen Maskiner arbejder gerne med en individuel studerende eller en gruppe med studerende. Poul Johansen har derudover også et andet projekt, hvor det kunne være oplagt at de to projektgrupper sammen udfordrer og bearbejder projektet. Dette er selvfølgelig helt frivilligt, men det vil give et rigtig godt fagligt og meget virkelighedsnært projekt.

Link: http://www.pjm.dk/

Kontakt:
Poul Johansen Maskiner
Øvangsvej 1
4540 Fårevejle

Poul S. Berthelsen
Mechanical Design Engineer
Tlf.: 59 64 65 19
mail: psb@pjm.dk

Back To Top
X