skip to Main Content

Optimering og analyse af fødevareproduktion

Kunne du tænke dig at være med til at skabe mærkbare resultater i en mindre fødevarevirksomhed i kraftig vækst?

Kunne du tænke dig at være del af en virksomhed, der producerer lækre håndlavede desserter til dagligvarebutikker, delikatesser m.v.?

Så vil et samarbejde med Rørvig Dessert være helt ideelt.

Opgaven
Rørvig Dessert har gennem den seneste tid udvidet deres sortiment og mangler derfor beregninger på hvad den enkle kostpris er på hvert enkelt produkt. Dvs. beregninger som viser specifikt hvor mange timer der bruges, råvare priser osv., således det er muligt at udregne optimum.
Derudover har denne udvidelse og fremgang også medført, at der er behov for bedre flow og at spildtiden skal elimineres. Dette kunne derfor være relevant at arbejde med Lean i de nuværende lokaler, og ud fra de nuværende forhold finde den mest optimale indretning, således spildtid undgås og der dermed skabes det mest optimale flow rundt i hallen.

Rørvig Dessert
Rørvig Dessert lægger stor vægt på kvalitet og detaljerne. Rørvig Dessert producere flere forskellige desserter som sælges rundt om i landet og i deres egne cafébutik under navnet “Rørvig Dessert”.  Produktionen er beliggende i Rørvig i Odsherred kommune, hvor der bliver taget hånd om den enkelte råvare og kræset for hvert produkt.  Se mere: http://www.rorvigdessert.dk/

Fleksibel samarbejdsform
Rørvig Dessert er meget åbne omkring arbejdsformen og ønsker der er fra den studerende. Overstående problemstillinger er blot mulige analysepunkter og det er muligt for dig som studerende at komme med dine ønsker og forslag på områder, som kunne være relevante at arbejde på i virksomheden.
Det er ligeledes muligt at skrive projektet enten som enkel studerende eller i grupper, hvis det har interesse kan det også udformes som en praktikperiode.  Projektets periode vil blive fundet i samarbejde, alt efter den studerenes ønske.

Kontakt:
Rørvig Dessert
Morten Weidemann
Telefon:  24 24 06 67
Email: morten@desserttogo.dk
Toldbodvej 48, 4581 Rørvig

Back To Top
X