skip to Main Content

Mekanik og robotter, et projekt med mange muligheder

Projektets formål:

At udvikle og forbedre et eksisterede system med fokus på robotceller og praktisk tilgang.

Projektet:

Du vil som studerende komme til at arbejde inden for Industry of Things (IoT) og industri 4.0.

Projektets hovedfokus vil være på robotceller, hvor det er ønsket, at robotcellerne skal besidde stor fleksibilitet og at der er store snitflader. Herunder kunne der fokusere på mulige transportløsninger mellem robotterne, og hvilket overvejelser der skal gøres i den forbindelse.

En mulig vinkel på projektet kunne derfor lyde på hvordan der opstilles og sikres et godt set-up med robotcellerne.

Derudover kan der også ses på de forretningsmæssige forhold, såsom hvilke fordele vil det medføre at robotcellerne forbedres, både for Poul Johansen Maskiner og for deres kunder.

Om virksomheden:

Poul Johansen Maskiner udvikler specialmaskiner til førende danske og udenlandske kunder i bl.a. legetøjs-, pharma- og maskindustrien (LEGO, Coloplast m.fl.). Virksomhedens speciale er udvikling af montageanlæg, inspektionsmaskiner og procesudstyr. Poul Johnasen Maskiner blev grundlagt i 1960 og har siden da har de gennemgået en rivende udvikling, og har i dag kunder over hele verden. Poul Johansen Maskiner er fokuseret på at levere præcis det kunderne ønsker, og tilpasser derfor produktet efter kundes ønske. Der fokuseres meget på, at det der laves er innovativt, ansvarligt og at der leveres en god kvalitet.

Du vil derfor som studerende komme til at indgå i et rigtig spændende tema, hvor der er gode muligheder for at udfolde et projekt.

Ønske til samarbejdsform:

Poul Johansen Maskiner arbejder gerne med en individuel studerende eller en gruppe med studerende. Poul Johansen har derudover også et andet projekt, hvor det kunne være oplagt at de to projektgrupper sammen udfordrer og bearbejder projektet. Dette er selvfølgelig helt frivilligt, men det vil give et rigtig godt fagligt og meget virkelighedsnært projekt.

Link: http://www.pjm.dk/

Kontakt:
Poul Johansen Maskiner
Øvangsvej 1
4540 Fårevejle

Poul S. Berthelsen
Mechanical Design Engineer
Tlf.: 59 64 65 19
mail: psb@pjm.dk

 

 

 

 

 

Back To Top
X