skip to Main Content
KOM TIL BIOTEKBYEN

Iværksætter

Går du med en drøm om at starte egen virksomhed? Eller er du allerede i gang? Så vil Biotekbyen Kalundborg danne den perfekte ramme for din virksomhed.
Kontakt Kalundborgegnens Erhvervsråd, som kan hjælpe dig godt på vej som iværksætter samt fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om iværksætteri i Kalundborg.

Tilflytter

Har du landet drømmejobbet i en af Biotekbyens virksomheder? Overvejer du en af byens mange spændende uddannelsesmuligheder? Eller har du bare fået øjnene op for alt det, Kalundborg har at byde på? Så bør du i første omgang tage kontakt til Kalundborg Kommunes bosætningsteam.
Bosætningsteamet kan fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om at flytte til byen samt hjælpe dig godt på vej med det praktiske.
De kan bl.a. fortælle dig om netværksmuligheder som fællesskabsplatformen SYMB, hvor du kan deltage i alt fra Folkekøkken til læseklubber. Og om SYMB Internationals, hvor internationale borgere kan danne netværk og relationer med andre internationale eller danskere i lokalsamfundet. Med samme netværksskabende formål kan du på Facebook finde gruppen ”Ny i Kalundborg”, hvor tilflyttere til byen koordinerer fysiske events og arrangementer.
Og bosætningsteamet kan helt sikkert fortælle dig mere om Job til partner-ordningen, hvor Kalundborg Kommune arbejder tæt sammen med lokale virksomheder og nabokommuner for at finde jobmuligheder til kærester og ægtefæller.
Biotekbyen Kalundborg tilbyder masser af muligheder både for dig og for din familie, så I kan skabe rammen om netop den tilværelse, I drømmer om.

Transport til Biotekbyen Kalundborg

Nogle bosætter sig i Kalundborg fra dag ét. Andre starter med at pendle og beslutter sig først senere for at flytte. Er du en del af den sidste gruppe, er der gode muligheder for både at pendle og/eller gøre brug af offentlig transport.

I egen bil

I Biotekbyen arbejder vi for en styrkelse af infrastrukturen, så det bliver endnu lettere for dig at komme fra din bopæl til byens verdensklasse-industri. Allerede i 2022 påbegyndes sidste etape af Kalundborgmotorvejen, som udgør den østligste del af primærrute 23, så du lettere kan krydse Sjælland fra eksempelvis Roskilde, over Holbæk og Jyderup og hele vejen til Kalundborg.
Men du behøver ikke vente på den nye motorvej, for allerede i dag kan du på under 1 time komme til Biotekbyen fra byer som:

Holbæk · Korsør · Ringsted · Roskilde · Skælskør · Slagelse · Sorø

Og tilføjer du et ekstra kvarter, kan du endda komme fra Storkøbenhavn, Sydsjælland og Østfyn.
Biotekbyen Kalundborg er tættere på, end du tror, og byens uddannelses- og karrieremuligheder gør turen værd.

Offentlig transport

I hjertet af Kalundborg ligger togstationen Biotekbyen Kalundborg Øst, så du som pendler får endnu lettere ved at komme til/fra byens uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Back To Top
X