skip to Main Content

Køling af fødevarer under transport – analyse og procesoptimering

Kunne du tænke dig at være med til at skabe mærkbare resultater i en mindre fødevarevirksomhed i kraftig vækst?

Kunne du tænke dig at være del af en virksomhed, der producerer lækre håndlavede desserter til dagligvarebutikker, delikatesser m.v.?

Så vil et samarbejde med Rørvig Dessert være helt ideel .

Opgaven
Rørvig Dessert har tidligere anvendt postvæsnet, som leverandør til deres fødevare indenfor 24 timer. Dette er ikke længere muligt, og derfor søges der efter en løsning på hvordan desserterne kan leveres, således at den beholder den rigtige temperatur under hele transporten.

Dette område vil derfor primært beskæftige sig med analyse af hvad der kan gøres under pakning og transport, således at forbliver ved den ønskede temperatur under hele leveringen og i op til 24 timer.  Fx analyse og valg af transportkasse, køleelementer, optimering af pakningsproces osv.

Rørvig Dessert
Rørvig Dessert lægger stor vægt på kvalitet og detaljerne. Rørvig Dessert producere flere forskellige desserter som sælges rundt om i landet og i deres egen cafébutik under navnet “Rørvig Dessert”.  Produktionen er beliggende i Rørvig i Odsherred kommune, hvor der bliver taget hånd om den enkelte råvare og kræset for hvert produkt.  Se mere: http://www.rorvigdessert.dk/

Fleksibel samarbejdsform
Rørvig Dessert er meget åbne omkring arbejdsformen og ønsker der er fra den studerende. Overstående problemstillinger er blot mulige analysepunkter og det er muligt for dig som studerende at komme med dine ønsker og forslag på områder, som kunne være relevante at arbejde på i virksomheden.
Det er ligeledes muligt at skrive projektet enten som enkel studerende eller i grupper, hvis det har interesse kan det også udformes som en praktikperiode.  Projektets periode vil blive fundet i samarbejde, alt efter den studerenes ønske.

Kontakt:
Rørvig Dessert
Morten Weidemann
Telefon:  24 24 06 67
Email: morten@rorvigdessert.dk
Toldbodvej 48, 4581 Rørvig

Back To Top
X