skip to Main Content

Fødevareanalyse i mindre fødevarevirksomhed

Kunne du tænke dig at være med til at skabe mærkbare resultater i en mindre fødevarevirksomhed i kraftig vækst?

Kunne du tænke dig at være del af en virksomhed, der producerer lækre håndlavede desserter til dagligvarebutikker, delikatesser m.v.?

Så vil et samarbejde med Rørvig Dessert være helt ideelt.

Opgaven
Rørvig deserter mangler en analyse af deres råvarer og af de færdige deserter. I forhold til fødevaresikkerheden, ønsker Rørvig Dessert en præcis måde at kunne fastsætte holdbarhedsdatoen. Det kan enten ske ved laboratorieundersøgelser eller stikprøveundersøgelser på desserterne.

Rørvig Dessert
Rørvig Dessert lægger stor vægt på kvalitet og detaljerne. Rørvig Dessert producere flere forskellige desserter som sælges rundt om i landet og i deres egen cafébutik under navnet “Rørvig Dessert”.  Produktionen er beliggende i Rørvig i Odsherred kommune, hvor der bliver taget hånd om den enkle råvare og kræset for hvert produkt.  Se mere: http://www.rorvigdessert.dk/

Fleksibel samarbejdsform
Rørvig Dessert er meget åbne omkring arbejdsformen og ønsker der er fra den studerende. Overstående problemstillinger er blot mulige analysepunkter og det er muligt for dig som studerende at komme med dine ønsker og forslag på områder, som kunne være relevante at arbejde på i virksomheden.
Det er ligeledes muligt at skrive projektet enten som enkel studerende eller i grupper, hvis det har interesse kan det også udformes som en praktikperiode.  Projektets periode vil blive fundet i samarbejde, alt efter den studerenes ønske.

Kontakt:
Rørvig Dessert
Morten Weidemann
Telefon:  24 24 06 67
Email: morten@rorvigdessert.dk
Toldbodvej 48, 4581 Rørvig

Back To Top
X