skip to Main Content

januar, 2020

tor23jan10:0014:00BIOTEKMESTER 2020!10:00 - 14:00 Event Organized By: Knowledge Hub Zealand, Rekrutteringsalliancen og Professionshøjskolen Absalon

Event Details

 

I januar 2020 kåres vi igen Danmarks Biotekmestre. Det sker selvfølgelig i Biotekbyen Kalundborg, og I kan komme med og vinde flotte præmier til hele jeres klasse.

I Biotekbyen ligger Skandinaviens største biotekproduktion. Her finder man blandt andet verdens største insulinfabrik, verdens største enzymproduktion, Danmarks største raffinaderi, og nogle af verdens dygtigste ingeniører.

Virksomhederne i byen inkluderer Novo Nordisk, Novozymes, Equinor Refining Denmark og Ørsted. Tæt på Biotekbyen, i nabokommunen Odsherred, ligger Lundbeck med en stor kemisk produktion af lægemidler.

I Biotekbyen kan man bl.a. uddanne sig til diplomingeniør i bioteknologi og maskinteknik samt bioanalytiker og farmaoperatør – og som studerende i byen kommer man helt tæt på landets største biotekvirksomheder.

En biotekingeniør har kompetencer indenfor udvikling og produktion, og kan arbejde med bl.a. medicin, fødevarer, miljø og energi. Læs mere om uddannelsen her

Biotekmester 2020 cases:

A: Fermentering

B: Destillation

C: Enzymaktivitet

D: Spildevandsrensning

E: Kemisk syntese

Følg med her på siden – der kommer løbende mere information om Biotekmester 2020!

Se bedømmelsesskemaet her: Bedømmelsesskema

 

Time

(Torsdag) 10:00 - 14:00

Location

Kultur- og idrætshallerne, hal 1

J. Hagemann-Petersens Alle 11

Organizer

Knowledge Hub Zealand, Rekrutteringsalliancen og Professionshøjskolen Absalon

Back To Top
X
X