skip to Main Content

Analyse og optimering på produktions flow

Projektet

Har du interesseret i supply chain management, og syntes du, at det er spændende at analyser data hvorefter at finde frem til den bedste løsning? Så er et projekt hos Flux det helt rette valg.

Hos flux har vi en større produktionsafdeling som består af flere sammenspil mellem bl.a. indkøbsafdelingen som varetager råmateriale til styring af økonomi og overensstemmelse her.

I forbindelse med projektet er der grundlæggende behov for:

  • Analyse og optimering af vores proces certificerede produktions flow inklusive råvare tilgængelighed
  • Optimal registrering og rapportering relevant for forsyningskæden og økonomistyring
  • Konsekvenstilpasning af planlægning ved ændring af opgaver i flow eller produktionsstop. Heraf som følge af konstaterede mangler eller afvigelser på produkter, udstyr eller ressourcer

Dette er blot nogle forsalg til hvad projektet kunne tage afsæt i. Har du andre ideer eller indgangsvinkler, vil vi meget gerne høre om dem.

Om Flux A/S

Flux forsyner elektronikindustrien med deres avancerede magnetiske komponenter og strømforsyninger. Flux har i mere end 30 år arbejdet med at udvikle og tilpasse magnetiske løsninger til det industrielle marked i hele verden. Flux leverer løsninger til elektronikindustrien, hvis behov ikke kan blive opfyldt af de traditionelle standardmagnetiske komponenter og strømforsyninger. Flux´s styrke er i design og produktion. Dlux har produkter af høj kvalitet, høj blanding og kompleksitet. Flux har afdelinger i Europa og i Asien og har ca. 300 ansatte.

Læs mere: www.flux.dk

Projektperiode og ansøgningsfrist
Kontakt os hurtigst muligt hvis du er interesseret i projektet. Vi screener henvendelserne løbende.

Kontakt
Flux A/S
Industrivangen 5, 4550 Asnæs
Danmark

Lars A Gregersen:
Business Director – Defence & Space
Phone:        +45 5965 0089
Direct:        +45 5935 7705
Mobile:        +45 2961 9077
E-mail:        lag@flux.dk

Back To Top
X